Elkészítése: A megtisztított zöldséget, burgonyát és a csirkehúst a két húsleveskockából babérlevél hozzáadásával készült két liter levesben puhára főzzük. Amikor megfőtt, szűrőkanállal kivesszük, lecsöpögtetjük, és a tojást, a túrót, tíz dkg reszelt sajtot és ugyanannyi zsemlemorzsát hozzáadva összeturmixoljuk. Sózzuk, fűszerezzük. A masszát negyedórát állni hagyjuk. Ezután vizes evőkanállal nagy galuskákat (kb. húszat) szaggatunk, először lisztbe, majd morzsába forgatjuk, és kivajazott tűzálló tálba rakjuk. A maradék húslevesből fél litert a galuska alá öntünk, és fél órára előmelegített sütőbe tesszük. A sütőből kivéve szűrőkanálban lecsöpögtetjük. Közben három dkg vajból, egy evőkanál lisztből világos rántást készítünk, és felöntjük a tejjel. Állandó kavarás mellett öt percig főzzük, majd hozzáöntünk három dl húslevest, fűszerezzük, végül beletesszük az apró kockára vágott Camemert sajtot. A galuskát visszarakjuk az ismét kivajazott tálba, és forró sütőbe tesszük. Tíz perc múlva kivesszük, reszelt sajttal és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.