Elkészítés: A kenyeret kis kockákra vágom, amíg elkészítem a csirkemellet, addig a sütőben takarékon (akár nyitott ajtóval) ropogósra pirítom.
A csirkemellet és a hagymát is csíkokra vágom, és a kettőt együtt vajon megpirítom. Közben rászórom a zöldfűszereket, ízlés szerint bármelyik elhagyható vagy épp másikkal helyettesíthető. Ha a hagyma üveges és a csirkemell kifehéredett, hozzáadom a zöldségeket, és lefedve párolom tovább. Ha szükséges, kevés vizet tehetünk hozzá.
A joghurtot fűszerezem zúzott fokhagmával, kaporral, sóval és borssal, majd a salátakeverékkel összeforgatom.
A zöldséges csirkét a salátával és a pirított kenyérkockákkal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.