Elkészítés: A kenyeret kis kockákra vágom, amíg elkészítem a csirkemellet, addig a sütőben takarékon (akár nyitott ajtóval) ropogósra pirítom.
A csirkemellet és a hagymát is csíkokra vágom, és a kettőt együtt vajon megpirítom. Közben rászórom a zöldfűszereket, ízlés szerint bármelyik elhagyható vagy épp másikkal helyettesíthető. Ha a hagyma üveges és a csirkemell kifehéredett, hozzáadom a zöldségeket, és lefedve párolom tovább. Ha szükséges, kevés vizet tehetünk hozzá.
A joghurtot fűszerezem zúzott fokhagmával, kaporral, sóval és borssal, majd a salátakeverékkel összeforgatom.
A zöldséges csirkét a salátával és a pirított kenyérkockákkal tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.