Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben a húscsíkokat hirtelen megsütöm, ezután kevés vizet aláöntve lefedem, és puhára párolom.
Ez idő alatt a zöldségeket vékony csíkokra vágom, a gombát felszeletelem, a cukkinit szintén vékonyabb csíkokra vágom.
Fél óra múlva a hús már elfőtte a levét, ekkor hozzáadom a karalábét, a répákat, a gombát, az újhagymát, a fokhagymát, a gyömbért, meglocsolom szójaszósszal, sózom, borsozom, kurkumával meghintem, majd újból lefedem, és hagyom párolódni a zöldségeket a hússal.
A rizst megmosom, lecsöpögtetem, majd 5-6 perc párolás után először a cukkinit adom a húsos-zöldséges raguhoz, majd a rizst is a zöldségek után szórom, összekeverem, majd 2 pohár vizet öntök hozzá, lefedem, és kis lángon készre párolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.