Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, ha szükséges daraboljuk is. A zöldségeket is megmossuk és megtisztítjuk. A paradicsomokat 8-10 másodpercre lobogó vízbe tesszük, majd lehűtjük, és lehúzzuk a héját. Kettévágjuk, eltávolítjuk a magját, és a húsát cikkekre vágjuk. A pórét és a (szár)zellert vékony fél karikákra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. A fokhagymát összezúzzuk.
Elkészítés: Kevés sós vízben feltesszük főni a burgonyát a zúzott fokhagymával együtt. Amikor felforrt, leszedjük a habját, és hozzáadjuk a pórét, a (szár)zellert, és tovább főzzük még 5-6 percig. Beletesszük a brokkolit, és pár perc elteltével beleöntjük a bort és a tejszínt is. Felforraljuk. A halat megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk, és rátesszük a zöldségekre. Hozzáadjuk a paradicsomot is, megszórjuk a bazsalikommal, ha kell, sózzuk, és letakarva 15 percig pároljuk, majd tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 379 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.