Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, ha szükséges daraboljuk is. A zöldségeket is megmossuk és megtisztítjuk. A paradicsomokat 8-10 másodpercre lobogó vízbe tesszük, majd lehűtjük, és lehúzzuk a héját. Kettévágjuk, eltávolítjuk a magját, és a húsát cikkekre vágjuk. A pórét és a (szár)zellert vékony fél karikákra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. A fokhagymát összezúzzuk.
Elkészítés: Kevés sós vízben feltesszük főni a burgonyát a zúzott fokhagymával együtt. Amikor felforrt, leszedjük a habját, és hozzáadjuk a pórét, a (szár)zellert, és tovább főzzük még 5-6 percig. Beletesszük a brokkolit, és pár perc elteltével beleöntjük a bort és a tejszínt is. Felforraljuk. A halat megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk, és rátesszük a zöldségekre. Hozzáadjuk a paradicsomot is, megszórjuk a bazsalikommal, ha kell, sózzuk, és letakarva 15 percig pároljuk, majd tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 379 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.