Elkészítés: A krumplit megpucoljuk, felkarikázzuk, és 5 percig előfőzzük sós vízben, majd hagyjuk kihűlni.
A darált húst bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül pergősre pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és pár percig együtt pirítjuk. A fűszerkeverékkel, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk az előfőzött krumplit is.
A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. A keveréket magas falú, hőálló edénybe terítjük.
A fokhagymát megpucoljuk, átnyomjuk, és összekeverjük a krémsajttal, a tejjel, a mustárral, sóval, borssal és az őrölt szerecsendióval. Meglocsoljuk vele a zöldséges-húsos keveréket, végül megszórjuk a reszelt sajttal. A sütőben kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.