Elkészítés: A tojásokat megfőzzük, majd aprór kockázzuk. A paprikát és a paradicsomot szintén felkockázzuk. A gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. Ezalatt a tésztát sós vízben kifőzzük. Van, aki aki kicsit keményebben szereti a tésztát (al dente), van, aki egészen puhára főzve. Én előbbi kategoriába tartozom, így én kicsit előbb kiszedem a főzővízből a már megfőtt, mégsem szétfőtt tésztát.
Miután leszűrtük és lecsepegtettük a tésztát, hozzákeverjük a zöldségeket, a tojásokat, ízlés szerint sót, borsot, fűszereket. A majonézt a joghurttal és pár csepp citromlével összekeverjük, majd a tésztára öntjük, s ezzel is összekeverjük. A sajtot ráreszeljük, és az apróra vágott pertezselymet rászórjuk.
A végeredmény bármilyen egyszerű is, igazán nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.