Előkészítés: A hússzeleteket megmossuk, konyhai papírtörlővel leszárítjuk, széleit bevagdossuk, kiveregetjük, majd besózzuk és lisztben megforgatjuk. A sárgarépát és a petrezselymet megtisztítjuk, megmossuk, vékony karikára vágjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, és felszeleteljük. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A kuktából kivesszük a pároló rácsot, beleöntjük az olajat, és felforrósítjuk. A hússzeletek mindkét oldalát szép pirosra sütjük benne, kiszedjük, és visszatesszük a pároló rácsot. A pároló rácsra rátesszük a hússzeleteket, rászórjuk a zöldségeket, megsózzuk, borsozzuk, felöntjük 1 dl vízzel, és lezárjuk a kuktát. Felforraljuk, kis lángra kapcsolunk, és a forrástól számított kb. 25-30 perc alatt puhára pároljuk. Lehűtjük az edényt, tálra szedjük a húst és a zöldségeket, majd forrón tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.