Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztom. Ezután hozzáadom a vékonyra felcsíkozott húst, fehéredésig pirítom.
A paradicsomokat is apró kockákra vágom és ezt is belekeverem, majd fűszerezem ízlés szerint a felsorolt fűszerekkel. Felöntöm 2 dl vízzel, lefedem és hagyom párolódni, majd 15 perc után a zöldségkeveréket és a paradicsompürét is hozzáadom, és lefedve tovább párolom. Fél óra múlva a hús is és a zöldségek is megpuhultak, így készen is van.
Párolt rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.