Elkészítés: 1.) A húst kiklopfoljuk, és fokhagymás fűszersóval besózzuk, a májat nagyob darabokra vágjuk.
2.) A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, felkarikázzuk.
3.) Egy tepsit olívaolajjal kikenünk, majd rétegesen rátesszük a hozzávalókat: alulra 5 pulykaszeletet, a zöldségek felét - tetszőleges sorrendben, majd a májakat, aztán megint zöldség, és a végén az utolsó 5 szelet jön felülre. Közben sózzuk, grillfűszerrel, majorannával, rozmaringgal fűszerezzük az egészet.
4.) A legfelső hússzeleteket vékonyan megkenjük olajjal, majd fóliával lefedve, kb. 210 fokon 1 óra alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.