Elkészítés: A húst kiklopfolom, befűszerezem (ha lehet, még előző este). Lisztbe forgatom, és forró olajban kisütöm (nem kell teljesen átsütni, csak hogy megpiruljon a külseje).
A zöldségeket megpucolom, felvágom nagyobb darabokra, és egy nagy tepsibe halmozom. Megszórom a fűszerekkel, és locsolok rá egy kis olajat is, összeforgatom. Ráteszem a hússzeleteket, és mehet fólia alatt a sütőbe 200 fokra, úgy 3/4 órára. Ekkor kiveszem, megszórom reszelt sajttal, visszatolom a sütőbe, hogy a sajt megpiruljon.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.