Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és félig megsütjük.
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, grill fűszkeverékkel megszórjuk, és kevés olajon elősütjük.
A zöldségeket vajon megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük. A sajtot lereszeljük.
A tepsi aljára rakunk egy sor burgonyát, erre rárakjuk a hússzeleteket szép sorban. A húst betakarjuk a párolt zöldséggel, majd ismét egy sor burgonya következik. A végén megkenjük a tetejét tejföllel, és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.