Elkészítés: Egy tûzálló tálat vagy magas falú tepsit vékonyan kikenünk olajjal vagy vajjal. A zöldségeket felaprítom és beleszórom a tepsibe, majd megszórom a sóval és a fûszerekkel. Hozzáadok egy bögre rizst, és alaposan összekeverem. 1,5 bögrének megfelelő, forró leves alaplevet vagy forró sós vizet locsolok rá, hogy ellepje a hozzávalókat. A tepsit alufóliával légmentesen lefedem, és 180-190 fokra előmelegített sütőbe teszem. Nagyjából 35 perc alatt elkészül. Ha még valamelyik hozzávaló kemény lenne, további 5-10 percre még vissza kell tenni a sütõbe lefedve. Salátával önálló ételként is fogyasztható, de kiváló köret is lehet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.