Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk. A sárgarépát apró kockákra vágjuk, majd a karfiollal és a zöldborsóval feltesszük főni ételízesítővel ízesített vízben. Amikor megfőttek a zöldségek, kivesszük és lecsöpögtetjük őket, majd félretesszük. A főzőlében megfőzzük a rizst, majd összekeverjük a zöldségekkel, és jénaiba vagy tűzálló edénybe tesszük. A majonézt és tejfölt összekeverjük, egy csöpp mustárral ízesítjük, majd a zöldséges rizs tetejére kenjük. Megszórjuk reszelt sajttal, és addig sütjük, míg a sajt ráolvad. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.