A zöldségeket sózzuk meg, öntsünk alájuk egy kevés vizet, majd fedő alatt pároljuk puhára. Ha kihűltek, a szalámival együtt vágjuk apróra. A tejben keverjük el a tojások sárgáját, adjuk hozzá a lisztet, 2 evőkanálnyi olajat és ízlés szerinti sót.
Keverjük a masszához a zöldségeket, a szalámit, a zabpelyhet és a habbá vert tojásfehérjét is. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, majd merjünk a serpenyőbe egy-egy adagot a zöldséges masszából.
Próbáljuk meg a kanállal mindet kerek lepénnyé formázni, majd süssük aranysárgára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.