A megtisztított sárgarépát hosszában négyfelé vágjuk, a pórét kb. 10 centis darabokra vágjuk. Kevés, megforrósított vajon 2 percig pároljuk a répát, majd hozzáadjuk a megmosott pórét. Sóval, borssal ízesítjük és fedő alatt megpároljuk. A kenyeret szétmorzsoljuk, majd tálban összegyúrjuk 5 dkg vajjal, 5 dkg reszelt sajttal és a szezámmaggal. A lecsöpögtetett zöldségeket kivajazott tűzálló tálba tesszük. A maradék vajat megolvasztjuk, meghintjük a liszttel és megpirítjuk, Felöntjük a tejjel és a tejszínnel, majd állandóan kevergetve, besűrítjük. Hozzáadjuk a maradék sajtot. A sajtkrémet a zöldségekre öntjük és meghintjük a szezámos morzsával. Forró sütőben 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.