Elkészítés: A tészta hozzávalóiból könnyű omlós tésztát gyúrunk, majd 3 részre osztjuk. Az egyik részhez 1 evőkanál kakaót adunk. Az első (sárga) lapot kinyújtjuk, és egy vajazott, lisztezett tepsibe tesszük, megkenjük lekvárral. Erre jön a második (barna) lap. A (barna) lapra kenjük a tölteléket, amihez összekeverjük a mákot/diót a cukorral, és lazítjuk a felvert tojásfehérjével. Befedjük az utolsó (sárga) lappal. Megkenjük tojássárgájával, és szép pirosra sütjük. Kockára vágva és porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.