Elkészítés: A glazúrhoz a porcukrot simára keverjük a rummal, hogy jól kenhető legyen.
A tésztához a 6 tojás sárgáját a margarinnal és a porcukorral habosra keverjük. Utána hozzáadjuk a diót, a lisztet, a sütőport, a kakaót és a reszelt csokoládét, majd ha jól kikeverjük, belevegyítjük a kemény habbá vert tojásfehérjéket.
Kikent, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) tepsiben közepes lángon kb. 25-30 percig sütjük.
Ha kész, azonnal kiborítjuk, vigyázva, hogy el ne törjön a tészta. Levesszük a sütőpapírt, s a még meleg tésztára rátesszük a glazúrt.
E mutatós süteményt melegen szeleteljük hideg vízbe mártott késsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.