Elkészítés: A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük. A felcsíkozott szalonnát az olajon kicsit megizzasztjuk. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott zsályaleveleket és a zúzott fokhagymát, majd néhány másodpercig fonnyasztjuk. Felöntjük a tejjel és elkeverjük benne a KNORR Sajtszósz Rafinériát. Folyamatos keverés mellett felforraljuk, és 3 percig főzzük. Egy darabka margarint ls kevés reszelt citromhéjat dobunk hozzá, majd az egészet összeforgatjuk a lecsepegtetett farfalléval.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.