Elkészítés: A húst és a zöldségeket kockára, a hagymát és a szárnyasmájat apróra, a petrezselyem- és kaporzöldet finomra vágjuk, a gombát felszeleteljük.
A zsiradékban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a húst, majd együtt pirítjuk tovább. Sóval, őrölt borssal fűszerezzük, kevés vízzel vagy alaplével felengedjük, félpuhára pároljuk.
Ekkor beletesszük a gombát, a szárnyasmájat, a kaprot meg a petrzselyemzöldet, hozzáöntjük a maradék alaplevet. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a hús megpuhul.
Világos rántással berántjuk, még egyszer összeforraljuk. Tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.