Előkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. A mazsolát megmossuk, lecsepegtetjük. Elkészítés: A vajat a cukorral és a tojássárgákkal habosra keverjük. Beleforgatjuk a zsemlemorzsát és hozzáöntjük a tejet. Összekeverjük, beledolgozzuk a mazsolát, egy csipet sót, a mandulát és rumot. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és lazán a zsemlemorzsás masszába forgatjuk. Kivajazunk egy kb. 2 literes kuglófformát, és megszórjuk zsemlemorzsával. Beleöntjük a masszát, alufóliával befedjük. Fazékba állítjuk a formát, és annyi vizet töltünk mellé, hogy félig ellepje. Lefedjük a fazekat, és felforraljuk a vizet. Ezután lassú tűzön kb. 60 percig lassan főzzük a pudingot. Elzárjuk a tüzet, és még 15 percig a vízben hagyjuk a pudingot. Közben elkészítjük a borhabot. Habosra keverjük a tojást a keményítővel, a cukorral, a borral és citrom héjával, levével. Lassú tűzön, állandóan kevergetve felforraljuk. Lehúzzuk a tűzről, és hideg vízbe állítjuk a fazekat. Addig keverjük a habot, amíg kihűl. Tálra borítjuk a pudingot, és a borhabbal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.