Elkészítés: A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk. Hűtőben pihentetjük, míg a tölteléket elkészitjük.
A darált diót 10-15 dkg cukorral és pici reszelt citromhéjjal összekeverjük. A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A tepsit vajjal kikenjük.
A tésztát 4 részre osztjuk, egyenként kinyújtjuk. Az első lapot a tepsibe simítjuk, a dió felével egyenletesen megszórjuk. A második lapot lekvárral kenjük meg. A harmadik lapra a maradék dió kerül, majd az utolsó lappal befedjük. Egész tojással megkenjük.
A zserbót az előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.
Ha kihűlt, a kevés olajjal felolvasztott csokival bevonjuk. Ha megkötött a csoki, téglalap alakúra felszeljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.