A kekszet egy tálba daráljuk, majd rászórjuk a darált diót, a kristálycukrot, majd hozzákeverjük a baracklekvárt. Ha túl híg a lekvár, akkor elég belőle 10 dkg, de ha szilárdabb,
akkor rakhatunk bele 15 dkg-ot. Jól összekeverjük, és egy evőkanál segítségével golyókat formálunk belőle. Majd kb. 10 percre fagyasztóba rakjuk a golyókat.
Amíg hűlnek a golyók, addig a tejcsokit apró kockákra törjük, belerakjuk egy nagyobb bögrébe, és az étolajjal együtt mikró közepes fokozatán kicsit megmelegítjük, hogy felolvadjon a csoki, utána villával jól összekeverjük.
Ha teljesen jó, folyékony állagú lett, akkor kivesszük a fagyasztóból a golyókat, egy mélyebb tányérba rakjuk, s fogvájó segítségével mindegyiket belemártogatjuk a csokiba, majd tortadarát szórunk rájuk, mindet egy nagyobb tányérra rakjuk, majd 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.