Elkészítés: Egy üvegtálat kikenünk olajjal, majd 2 folpack-ot beleterítünk keresztben úgy, hogy kilógjon. A brióst 1,5 cm vastagra felszeleteljük, majd átlósan is, hogy háromszögeket kapjunk. Belepakolgatjuk a tálba puzzle-szerűen, és megkenjük konyakkal. A tejszín felét felverjük. A csokit megolvasztjuk vízgőz fölött, majd összekeverjük a tejszínhabbal. Rákenjük a briósra. Újra 1 sor briós következik. A maradék tejszínt újra felverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a mandulaaromát. A darabolt mandulát kicsit megpirítjuk, majd ezt is belekeverjük, a briósra kenjük. Befedjük a maradék konyakkal megkent brióst, ráhajtjuk a folpack-ot. 3 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor tálcára borítjuk, és megszórjuk kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.