Mákos guba
Dubarry-csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Hagymás rostélyos
Dödölle - az eredeti recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Vadas marha
Káposztás tészta egyszerűen
Epres blondie
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Csupacsokis brownie
Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus kuglóf
Klasszikus stíriai metélt
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kínai szezámmagos csirke
Tarhonya

Receptek tarhonya hozzávalóval

Leírás

A tarhonya a magyaros konyha egyik legkedveltebb alapanyaga. Ez a száraztészta féleség nagyszerű és könnyen elkészíthető köret mindenféle szaftos hús, pörkölt mellé. Érdemes a házilag készített tarhonyát választani a boltok kínálatából.

A táblázatban megadott tápérték adatok a már megfőtt tarhonyára értendők!

Mikor vedd?

Bármikor, ha tarhonyát készítenél köretnek.

Hogyan tárold?

Hűvös, száraz helyen, kamrában, spájzban. A felbontást követően lehetőség szerint minél hamarabb használd fel.
Tápérték(100 g)
138 kcal Energia
1 g Zsír
27 g Szénhidrát
5.5 g Fehérje
Tarhonya receptek (110 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.