A tészta hozzávalóit össze gyúrjuk. Mivel ez egy linzer tészta, érdemes pihentetni hűtőben 30 percet, mielőtt nyújtani kezdjük, hogy könnyebb legyen vele dolgozni. Amíg a tészta pihen, el készítjük a tölteléket.A tojásokat el keverjük a tejföllel, hozzá adjuk a vaníliás cukrot, majd össze forgatjuk a kimagozott cseresznyével (ízlés szerint lehet bele több cukrot is tenni).Egy 28 cm-es torta forma alját ki lisztezzük, majd a nyújtott tésztával ki béleljük, kB 3cm magasságban. Ezután bele töltjük a cseresznyés masszát.A maradék tésztából ízlés és kreativitás szerint alakítjuk a tetejét.Le kenjük felvert tojással, és 185 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.