A tojásokat szétválasztom, a fehéjével kihabosítom a cukorot. A sárgájához keverem az olajat, óvatosan hozzá keverem a felvert fehérjét, hozzászitálom a lisztet, kakaót, sütőport. 40 percig sütöm, de tűporóbával szoktam ellenőrizni.Ameddig sül a piskóta felforralom a tejszínt, felolvasztom benne a csokit. A kihült piskótát 4 felé vágom . A kihült csokikrém 3/4 részét kihabosítom 1 mascarponéval és 2dl tejszínnel, ez lesz a töltelék, alaposan kihűtöm a betöltött tortát.A maradék csokikrémet a másik mascarponéval és tejszínnel megint kihabosítom, ez lesz a torta külsejére, megint alaposan kihűtöm.Az 1dl tejszínt a 100g csokival felolvasztom, ha kézmeleg a tortára csurgatom, tetszőlegesen csokival díszítem.
Megjegyzés
A kép pixeles lett, szeretném megkérdezni, hogy e-mail-ba el tudom küldeni?
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.