Nem arról van szó ugyanis, hogy a hússal és zöldséggel megpakolt kebabot nyakon öntik egy méretes adag csokoládéöntettel!
Az alaphelyezet stimmel: forog a rúdon egy szép nagy tömb csokoládé - amely tejcsokiból és fehér csokoládéból áll - azonban ahelyett, hogy sütnék, ahogy a húst, épp az ellenkezőjét teszik vele: fagyasztják, hogy szépen szelhető jégkrémforgácsokkal tudják teletömni az édesszájú vendégek kebabját.
Itt a tészta sem a hagyományos módon készül, a különlegességet ugyanis nem pitában vagy tortillában szervírozzák, hanem egy palacsintaszerű tésztában.
A kérhető szószok is igen változatosak: a klasszikus csokis és karamellás mellett az igazán bátrak csípős csiliszósszal is kipróbálhatják a különlegességet.
"Olyan sok jégkrémező és fagyizó létezik, én valami mást, valami újat akartam létrehozni" - mondta Nadaraj Shanker, tulajdonos.
Ha szeretnéd kipróbálni a csokis kebabot, keresd a Flavours nevű helyet Londonban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.