Húsvétkor fogy a legtöbb tojás, sonka, torma, friss retek, meg újhagyma és köret, és bármennyire is próbálkozunk, mindig lesz maradék. Szerencsére a maradék főtt rizs vagy burgonyapüré, de a főtt, festett tojás és a mennyei sonka is új életre kelhet egy kis kreativitással. A húsvéti sonkából (vagy csülökből) kitűnő melegszendvicset készíthetsz akár húsvét reggelre, akár az ünnepet követő napokra.
A sonka maradékát aprítsd fel és keverj hozzá sajtkrémet, friss fűszernövényeket, meg persze még egy-két hozzávalót, és az egészet pirítsd össze egy retró melegszendvicssütőben! Videón mutatjuk a sonkás maradékmentő receptet, a retró melegszendvicset!
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.