Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Puncstorta  recept
Puncstorta
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Praktikus

Ilyen egyszerű elkészíteni a legfinomabb limonádét

Limonádé / Fotó: Shutterstock
Számos módja van a limonádékészítésnek, de van egy egyszerű trükk, amit érdemes ismerni ahhoz, hogy a lehető legfinomabb legyen ez a népszerű nyári frissítő.

A titok abban rejlik, hogy a citromokat nem kell kifacsarni, elég csupán felszeletelni. Ezután a gyümölcsöt rakd egy nagyobb edénybe, szórd meg cukorral és egy burgonyanyomó segítségével törd össze az egészet, majd szűrd le, és ízlés szerint öntsd fel vízzel. A víz mennyiségével tudod szabályozni azt, hogy mennyire legyen intenzív a limonádé íze.

Finomabb lesz a limonádé, ha burgonyanyomóval töröd össze a citromot / Fotó: Shutterstock
Finomabb lesz a limonádé, ha burgonyanyomóval töröd össze a citromot / Fotó: Shutterstock

A fenti módszer leegyszerűsíti a limonádékészítés folyamatát, ugyanis első lépésben egy sűrű citromszirupot készítesz, amit utána a kívánt arányban hígíthatsz.

Miért lesz ez a kedvenced?

Azért, mert rendkívül egyszerű az elkészítése, nincs szükség speciális eszközre, hiszen a burgonyanyomót akár villára is cserélheted. Emellett az íze is könnyen variálható, hiszen a citrom mellé tehetsz mentát, egy adag lédús gyümölcsöt, sőt akár zöldséget is.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.