A titok abban rejlik, hogy a citromokat nem kell kifacsarni, elég csupán felszeletelni. Ezután a gyümölcsöt rakd egy nagyobb edénybe, szórd meg cukorral és egy burgonyanyomó segítségével törd össze az egészet, majd szűrd le, és ízlés szerint öntsd fel vízzel. A víz mennyiségével tudod szabályozni azt, hogy mennyire legyen intenzív a limonádé íze.
A fenti módszer leegyszerűsíti a limonádékészítés folyamatát, ugyanis első lépésben egy sűrű citromszirupot készítesz, amit utána a kívánt arányban hígíthatsz.
Azért, mert rendkívül egyszerű az elkészítése, nincs szükség speciális eszközre, hiszen a burgonyanyomót akár villára is cserélheted. Emellett az íze is könnyen variálható, hiszen a citrom mellé tehetsz mentát, egy adag lédús gyümölcsöt, sőt akár zöldséget is.
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.