Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük, egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tojás sárgáját, a tejet, a lisztet és a cukrot elektromos habverővel 5 percig keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint, a sütőport, a vaníliás cukrot, a lekvárt és a kakaóport. A tojásfehérjét szintén elektromos habverővel kemény habbá verjük, és hozzáöntjük az előzőleg kikevert masszához a csokidarabokkal együtt. Óvatosan fakanállal összekeverjük, majd beleöntjük a tepsibe. 180 fokon kb. 30 percig sütjük (tűpróba). Ha megsült, száraz konyharuhára fordítjuk a sütőpapíros felével felfelé, megvárjuk, amíg annyira meghűl, hogy le tudjuk róla szedni a sütőpapírt. Ha leszedtük, félbevágjuk, és az egyik felét megkenjük áfonyalekvárral, a másik lapot ráhelyezzük. Olvasztott tejcsokoládéval egyenletesen bevonjuk, és állni hagyjuk, amíg megdermed a csokoládé. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.