Elkészítés: A pulykacombokat sós vízben felteszem főzni, kifőzöm a tésztát. Kevés olajon megdinsztelem a fokhagymát, ráteszem a feldarabolt kelkáposztát, öntök rá 2 merőkanál pulyka főzőlevet. Kb. 20 percig főzöm, lezárom. Kb 1 óra alatt kész a pulykacomb, kicsontozom. A pulyka főzőlevével besamel mártást készítek, ha kész, ebbe teszem a görög fűszerkeveréket. Egy tepsit halványan kiolajozok, ebbe egy réteg főtt tészta, rá a csontozott pulykahús kerül, beterítem a kelkáposztával. Ráöntöm a besamel felével, majd tésztát teszek rá, leöntöm a maradék besamellel. Ráteszem a szeletelt sajtokat. Előmelegített sütőben nagy lángon kb. 25 percig sütöm, a láng elzárása után 30 percet a sütőben hagyom, majd szeletelem. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.