Elkészítés: A tőkehalfilét lemosom, és meghintem az összes fűszerrel mindkét oldalát. A sóból csak nagyon keveset használok, mert a szalonna sós.
Egy sütőtálat kibélelek sütőpapírral, erre helyezem a baconszeleteket, amire a halszeleteket teszem. A halszeletekre citromot teszek, majd behajtom a szalonnát, és betekerem vele a halat. Olívaolajjal meglocsolom belül is és kívül is, majd felszeletelt vöröshagymát szórok köré.
A sütőpapírt visszahajtom, majd előmelegített 200 C fokos sütőben készre sütöm. Ez 20-25 percet vesz igénybe.
Sült burgonyával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.