Elkészítés: A tojásokat válasszuk ketté. Az olajat és a vizet, valamint a cukrot és a lisztet mérjük ki. A tojássárgákat a cukorral és a vaníliás cukorral keverjük el, közben váltakozva adjuk hozzá az olajat és a vizet. A lisztet keverjük el a sütőporral, adjuk a tojásos krémhez. A tojások fehérjét verjük a sóval habbá, óvatosan forgassuk a masszába. Én mindig egy kanál liszttel kevesebbet teszek a tésztába és helyette kukoricadarát teszek bele, így sosem esik össze a tészta. Minden kevert- és piskótatésztát így készítek.
A tésztát simítsuk sütőpapírral bélelt formába. 180 fokon kb. 35-40 percig süssük. Egy állatfigurás formában elég magas lesz a tészta, így én ketté szoktam vágni, és két tortát készítek egy ilyen adagból.
Megkenem a lapokat lekvárral, vékony szeletekre vágott gyümölccsel megrakom, és ráöntöm a sűrű pudingot. Elsimítom és kidíszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.