Az almákat megpucoljuk, cikkekre vágjuk. A cikkeket a szuflé tálba tesszük. Ráreszeljük a narancshéjat, a levét is az almákra csorgatjuk. Hozzáadjuk a cukrot, aztán az egészet jól átforgatjuk.
A tál tetejét lefedjük fóliával és a grillre tesszük, nagyjából 15-20 percre. Ha a grill fedeles, akkor lecsukjuk, de hagyjuk szellőzni.
Amíg sül a gyümölcs, addig kikeverjük a tésztát. A liszteket összekeverjük egy teáskanál sütőporral, sózzuk, a hideg vajjal elmorzsoljuk, majd ráütjük a tojást és lágy tésztává gyúrjuk.
Amikor kész az alma, akkor a tésztát óvatosan rákanalazzuk, a fóliát visszahajtjuk és addig sütjük a grillen, amíg a tészta meg nem színesedik. Fagylalttal vagy egy kis friss tejszínhabbal tökéletes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.