Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy téglalap alakú, közepes méretű formát. Tegyük a lisztet tálba, a fahéjjal és a sütőporral keverjük el, majd keverjük bele a cukrot. Formázzunk mélyedést a közepébe, majd tegyük bele az olajat, a tojásokat, a teát/almalevet és a reszelt almát. Jól keverjük össze. Öntsük a keveréket a formába, és süssük 40-45 percig, amíg a közepébe szúrt hústűre már nem ragad a massza. Hagyjuk hűlni 5 percig a formában, porcukorral hintsük meg a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.