Elkészítés: A burgonyát meghámozom, cikkekre vágom, majd tepsibe elterítem, megsózom, és a tejet aláöntöm úgy, hogy csak félig lepje el. A csirkecombokat a szárnyas fűszerkeverékkel jól bedörzsölöm, majd a burgonya tetejére rakom, ha szükségesnek tartom, borsozom és sózom még, alufóliával lefedem, és sütőben kb. 25 percig sütöm.
Amíg sül, a hagymát megtisztítom, kettévágom, és vékony szeletekre szeletelem. Egy tálban 1 bő evőkanál mustárt fakanállal elkeverek, a felszeletelt hagymát beleforgatom, félreteszem. Az almákat meghámozom, kettévágom, vékony szeletekre vágom, tálba teszem, és bátran megszórom fahéjjal. A tejfölt egy nagyobb tálba öntöm, sózom, borsozom, majd először a hagymát, utána az almát hozzáteszem, összekeverem. Az addigra majdnem kész húst a sütőből kiveszem, és ezt a hagymás-almás telfölt a tetejére halmozom. Visszateszem a sütőbe kb. 10 percre még letakarva, végül a fóliát levéve 20-25 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.