Elkészítés: A zsíradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát. Megszórjuk fűszerpaprikával, rátesszük az összevagdalt savanyú káposztát.
Egy kis vizet ráöntve néhány percig pároljuk. Ezután hozzáadunk annyi langyos vizet, hogy félig ellepje a káposztát, beletesszük a babérlevelet, a köménymagot, valamint 2 húsleveskockát, és fedő alatt párolni kezdjük.
Közben a kolbász bőrét lehúzzuk, karikára vágjuk. Néhány darabot félreteszünk belőle. Az almát meghámozzuk, cikkekre vágjuk.
Ha a káposzta már félpuhára főtt, belekeverjük a kolbászt és az almát, és a teljes puhulásig csendesen főzzük.
Végül a tejföl felét fél dl vízzel és a liszttel simára keverve ráöntjük a káposztára, kevergetve még 5 percig főzzük.
Tálalás előtt a tetejére rakjuk a félretett
kolbászkarikákat, és a megmaradt tejföllel meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.