Elkészítés: A tepsit vastagon kikenjük a vajjal, bőven megszórjuk kristálycukorral, rárakjuk a nem túl vékonyra darabolt almaszeleteket, újonnan megszórjuk kristálycukorral, majd őrölt fahéjjal, ezután a darabos dióval.
200 fokra melegítjük a sütőt, és betesszük karamellizálódni addig, míg a piskótánkat elkészítjük (kb. 15 perc).
Az egész tojásokat a cukrokkal és az olvasztott vajjal keverőgéppel habosra keverjük (kb. 8-10 perc), hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd apránként a tejet és a reszelt marcipánmasszát.
A piskótát ráöntjük a tepsiben karamellizált almára, és megsütjük 170 fokon kb. 30 perc alatt.
A tepsiben kihűlt süteményt tálcára borítjuk. Az almás-diós rész kerül felülre.
A csokit mikróban felolvasztottam, és a süteményt lecsurgattam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.