Elkészítés: A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, hozzáadjuk a sütőport és a cukrot. Ezután hozzáadjuk a tojássárgákat, és a tejjel összegyúrjuk a tésztát. Amikor sima, két részre osztjuk. Az almát megpucoljuk, lereszeljük, és ízlés szerint cukrozzuk. Az egyik tésztát kinyújtuk, sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük. Az almából kinyomkodjuk a levet , rátesszük a tésztára, meghintjük fahéjjal. A másik tésztát is kinyújtjuk, és ráhelyezzük az almára. Villával megszurkáljuk, tojásfehérjével megkenjük. Előmelegített sütőben kb. 45-50 percig sütjük (akkor jó, ha kicsit megbarnul a teteje). Ha megsült, felszeleteljük, és vaníliás cukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.