Elkészítés: A tököt kettévágom, a magját eltávolítom, meghámozom. Az almákat negyedelem, magját eltávolítom, vékony szeletekre vágom. A burgonyát és a répát megtisztítom, feldarabolom. A hagymát finomra aprítom.
Egy lábasban vajat hevítek, a hagymát üvegesre dinsztelem rajta. Curryval és Cayenne borssal ízesítem. Röviden dinsztelem, s felöntöm az erőlevessel (vagy öntök hozzá 1/2 liter vizet, és adok hozzá 1 db leveskockát). Hozzáadom a tököt, a burgonyát, a répát és az almát. Sózom és felfőzöm. Lefedve kb. 5 percig főzöm. Kiveszek belőle néhány darabka tököt, burgonyát és almát, félreteszem. A levest készre főzöm, majd botkeverővel pürésítem.
Tálaláskor a levesbe teszem a félretett zöldség- és almadarabokat, és Cayenne borssal meghintve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.