Előkészítés: A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, és kívül-belül megszórjuk sóval, borssal. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. Az almát meghámozzuk, és lereszeljük.
Elkészítés: Az almát összekeverjük a mandulaforgáccsal, a barna kenyér darabokkal, a darált hússal, az áfonyalekvárral és a petrezselyemmel. A fahéjjal, a gyömbérrel, sóval, borssal ízesítjük, és a csirkébe töltjük. A nyílást fogvájóval összetűzzük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (gázsütő 3. fokozat). A vajat megolvasztjuk, és a csirkét megkenjük vele. A sütőben 60 percig sütjük. Meglocsoljuk a húslevessel, és további 10 percig sütjük. A húst tálra emeljük. A tejfölt összekeverjük az étkezési keményítővel, és a visszamaradt pecsenyeléhez öntjük. A csirkét darabokra vágjuk, és a szósszal, petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.