Elkészítés: Omlós tésztát készítünk, fél óráig pihentetjük két részre osztva, nyújtódeszkán a felét kinyújtuk, belesimítjuk a tepsibe, rászórjuk a darált diót. Az almát megmossuk, szárazra töröljük, uborkagyalun legyaluljuk, egyenletesen elosztjuk a tésztát, a tetejére rászórjuk a fahéjjal összekevert cukrot, rátesszük a másik kinyújtot lapot, tenyérrel rányomkodjuk. Felvert tojással megkenjük, villával megszurkáljuk, és középforró sütőben kb. 35-40 percig sütjük. A megsült tésztát 1 cm széles és két ujjnyi szeletekre vágjuk, cukrozzuk, és széles késsel kiemelve tálra tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.