Elkészítés: Egy 26 cm átmérőjű tortaformát kivajazunk, kilisztezünk. A puha vajat, a citrom reszelt héját, a cukrot és a porcukrot habosra keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat is. A sütőporral elkevert lisztet is a masszához forgatjuk, majd a formába öntjük.
Az almákat meghámozzuk, felszeleteljük (kb 12 cikk/alma), a citrom levébe forgatjuk, majd a tészta tetejére (szorosan, egymás mellé) ültetjük. A tetejét megszórjuk fahéjjal és egy kevés kristálycukorral.
Légkeverésen 170 fokon 50 percig sütjük. A tetejét megkenjük sárgabaracklekvárral, majd apróra vágott diót/mandulát szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.