Elkészítés: A filézett pulykamellből szeleteket vágunk, kevés hevített vajon enyhén sózva elősütjük.
Az almákat megmossuk, magházukat eltávolítjuk, felszeleteljük. Kevés szűrt citromlével lecsepegtetjük.
Rátesszük a borssal, gyömbérrel fűszerzetett pulykaszeletekre, meghintjük reszelt sajttal, s forró sütőben aranysárgára sütjük.
A bundáskenyérhez a tojásokat felverjük a hozzáöntött tejjel és ízesítőkkel, majd a félbevágott kenyérszeleteket megforgatjuk benne. Olajban mindkét oldalukon aranysárgára sütjük, papírszalvétára szedve leszűrjük a felesleges olajtól.
Végül a rostonsült pulykamelleket bundáskenyérre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.