Elkészítés: A hátszínt ujjnyi vastagra szeleteljük, minden oldalát sózzuk, borsozzuk, curry-mustár-olívaolaj keverékével megkenjük. A pácolt hússzeleteket egy tálba tesszük, az
apróra vágott vöröshagymát és a zúzott
fokhagymát rászórjuk úgy, hogy jusson a hús közé is. Lefóliázzuk, és hűtőben 2-3 napig pácoljuk (naponta átforgatjuk).
A tálból kivesszük a hússzeleteket,
lekaparjuk róla a hagymadarabokat. Egy serpenyőben olajat hevítünk, a húst egyeként hirtelen átsütjük, amíg elveszti a színét.
A hússzeleteket jénaiba vagy tepsibe tesszük, ráöntjük a páclét, ha kell, még egy kis olajat is. Ezután ráöntjük a fehérbort, lefóliázzuk, és megsütjük. Egyszer megfordítjuk a hússzeleteket, ekkor almagerezdeket teszünk mellé, majd készre sütjük.
Burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.