A diót durvára feldaraboljuk. Akár fel is dobhatjuk úgy, hogy 15 dkg dióval és 15 dkg mogyoróval dolgozunk.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, közben hozzáadjuk a mézet és a cukrot. Gőz fölött addig keverjük, míg jól besűrűsödik, majd beleforgatjuk a durvára vágott diót.
A boltban kapható ostyalapokat megkenjünk, majd beborítjuk egy másikkal, végül egy nem túl súlyos nehezéket teszünk rá, ügyelve, hogy a lapok ne törjenek össze.
A sütemény minimum 2 napig állni hagyjuk (nem kell hűtőbe tenni). Vízgőz felett étcsokoládét olvasztunk és leöntjük vele az ostyalapokat. Dermedni hagyjuk, és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.