Elkészítés: 1.) A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és fél órára a hűtőbe tesszük. Később a tészta 1/3 részét egy enyhén belisztezett munkalapon kör alakúra (átmérő: 28 cm) nyújtjuk, és tortaformába helyezzük. Villával többször megszurkáljuk, és 200 fokon 15 perc alatt elősütjük.
2.) Amíg a tészta sül, elkészítjüka tölteléket: meghámozzuk az almát, lereszeljük, a porcukorral és a fahéjjal jól elkeverjük, pár perc alatt megpároljuk. Amikor elég puha, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a búzadarát.
3.) Ha a tészta megsült, kivesszük a sütőből, és kicsit hűlni hagyjuk. A maradék tésztából elveszünk egy kisebb darabot, kb. 3 cm-es csíkot nyújtunk belőle, és a megsült tésztára
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.