Előkészítés: A vörösbabot lecsepegtetjük, vízzel leöblítjük. A salátát leveleire bontjuk, megmossuk, szárazra rázzuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk. A snidlinget leöblítjük, felkarikázzuk. Az almát meghámozzuk, húsát vékony szeletkékre vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát serpenyőben zsírjára-ropogósra sütjük. Hozzáadjuk a napraforgómagot, és aranyszínűre pirítjuk. Nagy salátás tál alját kirakjuk a salátával, rászórjuk a babot, a hagymát, az almát és a szalonnás napraforgómagot. Az olajat összekeverjük az ecettel, sóval, borssal ízesítjük, és
beleszórjuk a snidlinget. Ráöntjük a salátára, és azonnal tálaljuk. (Az öntetet csak tálaláskor szabad a salátára önteni.)
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.