Elkészítés: A palacsintához egy tálban a liszteket, a sütőport és a sót összekeverjük, hozzáadjuk a tojássárgákat, majd fokozatosan a tejet és a vanília-aromát. Jól elkeverjük egy robotgép segítségével, majd a felvert tojásfehérjét óvatosan beleforgatjuk.
A kész tésztából egy kisebb merőkanállal forró teflon palacsintasütőbe öntünk 2-3 adagot, kb. 5 cm átmérőjű palacsintákat sütünk, mindkét oldalát 1-2 percig. Amint hólyagosodni kezd a teteje, máris megfordíthatjuk.
A házi mogyorókrém alapanyagait összeturmixoljuk, akkor jó, amikor kenhető masszává válik: kész is a házi csokoládés nutella. Zárható üvegben a hűtőben tároljuk felhasználásig. Amikor kivesszük a hűtőből, hagyjuk pihenni kb. 10 percet, és jól keverjük át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.