Elkészítés: A csirkemellet felszeletelem, sózom, borsozom, majd lisztbe mártom, és kevés olajon elősütöm. Kivajazott tepsibe teszem szépen egymás mellé. Mindegyik tetejére 1-1 karika ananászt helyezek.
A besamelhez a vajat felforrósítom, majd beleteszem a lisztet, és kevés ideig keverem, majd felengedem a tejjel, belereszelek fél kávéskanálnyi szerecsendiót, hozzáadom a fehérborsot, a sót, az ételízesítőt, kevés őrölt köményt, és összeforralom, majd a végén belekeverem a reszelt sajt felét.
Ezt mártást rákanalazom az ananászkarikára, és a tetejét meghintem a maradék sajttal. Szép pirosra sütöm. Rizzsel (akár mazsolással) nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.